Studenten

Kan inte fatta att det snart är ett år sedan jag tog studenten! Det känns verkligen som att det vore igår :O Det är helt sjukt hur fort tiden går!



290311

Igår kväll övningskörde jag med mamma på IKEAs parkering. Det gick faktiskt bra förutom att jag får motorstopp typ varenda gång jag har stannat till och ska börja köra igen. Det måste jag öva på innan jag kan komma ut och köra i riktiga trafiken. Eftersom att det var rätt sent när jag körde så var det inte så många bilar ute så jag fick köra ut på stora vägen, först igenom ett bostadsområde och sen ut i stora korsningen och mot Säby gård. Det gick bra eftersom att jag hade sån tur att stopplyset slog om till grönt precis när jag kom, annars hade jag antagligen fått motosrtopp, haha. Menmen, det går framåt iallafall.
Nu ska jag gå och plugga lite körkortsteori och lite senare ska jag nog övningsköra igen.

Teori

Sitter och pluggar körkortsteori men ingenting går in i mitt huvud. Aaah, jag orkar inte! Lite senare ska jag iallafall övningsköra med pappa och igår körde jag med mamma så det går väl framåt med själva körningen iallafall. Fast har fortfarande inte vågat mig ut på vägarna med trafik haha. Fast snart måste jag väl ut bland trafiken, jag kan ju inte köra på öde otrafikerade vägar hela livet liksom.

Ursäkta röran, jag bygger om

Vill bara meddela att denna blogg fortfarande är under uppbyggnad så det är därför designen ser lite kaosartad ut.

Första inlägget

I den här bloggen kommer ni att få följa min process för att komma iväg som Au Pair till USA och sen kommer ni även på följa min vardag när jag befinner mig i staterna. Än så länge har jag bara gått på informationsmöte och bestämt mig för att åka med SI (Skandinaviska Institutet) men det är ju alltid något :)
Dessutom måste jag ta körkort innan jag kan åka men jag satsar på att komma iväg i höst. Jag ska käpma som en dåre med mitt körkort nu!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0