310511

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev, jag har iallafall haft några fler körlektioner och det går framåt sakta men säkert. Jag ska nog göra halkbanan den 15 juni så vi får väl hoppas att jag känner mig redo då. Vad gör man egentligen på halkbanan?

Har dessutom fått låna nya körkortsböcker av en kompis som är MYCKET mer pedagogiska än den jag hade innan som var från 2005. Seriöst, jag läste hela den boken men fattade typ inte ett smack.

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva, ville mest bara visa att jag lever :)

Riskettan

Igår gjorde jag riskettan. Det var sjukt tråkigt men nu är det iallafall gjort, ett steg till på vägen mot körkortet liksom :) På måndag är det körlektion igeb och på tisdag ska jag övningsköra med pappa hela dagen hade jag tänkt. Borde plugga massa också men det blir aldrig av. Aah, jag måste ta mig i kragen!

Nu ska jag iallafall gå och jobba, fast slutar redan vid kvart över 5. S-k-ö-n-t för jag ha grymt ont i halsen.

070511

Hej på er! Förlåt för dålig uppdatering men det här ska ju bli en aupair-blogg så just nu finns det inte så mycket att skriva eftersom att jag måste ta mitt körkort innan jag kan komma igång med aupair-processen (eller man kan ju påbörja innan men jag väntar tills jag har körkortet för det är lite mycket med jobb och allt nu).

Jag har iallafall haft 4 dubbel-körlektioner den här veckan och det har gått helt okej. Har börjat köra ute bland trafiken nu och det har gått bra än sålänge. På måndag har jag körlektion igen och sen ska jag göra riskettan på fredag. Däremellan får det bli massa körkortsteori hur tråkigt det än är.

Åh vad sugen jag blir på att komma iväg till Usa när jag läser alla aupair-bloggar! Orkar inte vänta längre!!


RSS 2.0