Körlektion

Hade körlektion imorse innan jobbet. Det gick helt okej, men slarvade en hel del för att jag inte har kört på länge. Min lärare sa att jag måste boka teoriprov typ nästa vecka för det är ca 4-5 veckors väntetid på att få göra provet så det är bäst att boka nästa vecka. Det är bara det att jag inte alls känner mig redo, vet iof inte hur jag känner om 5 veckor men jag är en sån fegis, jag är rädd att jag inte ska klara det och jag kommer att jag kommer att vara så nervös att jag inte kan stå upp. Jag var typ nervös när man hade engelska glosförhör i skolan, hur nervös kommer jag då inte vara när jagh ska göra teoriprovet? Eller ännu värre, när jag ska köra upp! Jag kommer ju göra absolut alla fel man kan göra.
Jag komme rinte ens hinna plugga teori för jag jobbar ju varenda dag + att jag flyttar hemifrån nästa vecka så jag har en del att göra om man säger så. Doubleanus!

New York

Juste, förra året när jag tog studenten fick jag en New York-resa av min pappa som fortfarande inte har blivit av, tanken var att vi skulle åkt förra sommaren men, ah det sköts liksom fram lite. Nu ska vi iallafall åka i september och jag ber på mina bara knän att det inte skjuts fram nåt mer, för så fort jag har körkortet i handen så vill jag ju börja matcha med familjer och då ska jag ju ändå till USA.

Nepp, nu ska jag sova imorgon jobbar jag sammanlagt från 10 till 23, så är det att ha 2 jobb och man har tackat ja att jobba på båda ställena, skjut mig!


180711

Okej, nu har jag haft en paus i mitt övningskörande, eller asså jag har övningskört lite grann hemma men jag har inte haft körlektioner på typ en månad eftersom att jag har jobbat så mycket. Nu blir det dock ändring på det! Jag kommer fortfarande jobba mycket men nu ska jag klämma in lite körlektioner på morgonen innan jobbet...herregud vad har jag gett mig in i?? Har bokat 6 st dubbellektioner och efter dom lektionerna så hoppas jag att jag är redo för att boka uppkörningstid. Det känns ju lite väl optimistiskt men man kan ju alltid hoppas. Det är den här jobbiga teorin som jag måste ta tag i, men jobbar man 24/7 så blir det faktiskt svårt att hinna med...Men målet var ju att ha körkort i september så nu får jag satsa alltså!

På torsdag klockan 07 (wohoo, jag måste gå upp kvart över 5) har jag iallafall körlektion, hoppas på att jag kommer ihåg hur man kör körskolebilen, haha.

4th of july

Idag fyller jag 20 bast. Det firade jag med att jobba höhöh. Jag firade ju lite med familjen igår och det är ju en vanlig måndag idag så det är väl inte direkt så att jag springer till Systemet och krökar sönder ikväll. Jag jobbar ju trots allt imorgon oxå, man måste ju vara vuxen och ansvarsfull nu ;)

Fick lite USA-inspirerade presenter b.la muffinsformar med Usa-flaggmotiv, en jättestor mysig fleecefilt med amerikanska flaggan och ett par panelgardiner med Manhattan på.

Asbra bild..verkligen..aja jag kanske lägger upp bättre bilder vid tillfälle. Nu ska jag snart gå och lägga mig för jag är så satans trött. Jag börjar ju bli gammal förstår ni..

Sista dagen som tonåring

Idag är min sista dag som tonåring. Imorgon fyller jag 20 och blir därmed vuxen på riktigt. Herregud, jag fyllde ju nyss 15, vad hände liksom??
Ska iallafall fira min födelsedag lite idag med tårta och presenter från familjen för imorgon jobbar jag.

RSS 2.0