Halkbanan

Ching chong styrstång! Idag skulle ja vara på körskolan klockan 07 så jag tänkte vara ute i god tid så jag tog pendeltåget som gick halv 7. När jag kommit till Barkarby så stannar tåget och blir stående för att ett annat tåg i Sundbyberg har gått sönder och dom vet inte hur lång tid det tar att få bort det så jag får lov att ringa pappa så att han fick komma och hämta mig och köra till Gillingebanan. Fattar inte vad SL's problem är, snöstorm, värmebölja, ett löv på rälsen, alltid är det något liksom.
Jag hann iallafall dit, men det var ju tack vare att min pappa kunde skjutsa mig, annars hade jag fasen krävt att skit-SL skulle betalt för halkbanan som jag redan hade pröjsat för.

Tillbaka till halkbanan. Först hade vi lite teori och sen fick vi testa att volta i en bil, och få känna hur det känns att krocka i 7 km/h. Efter det var det dags att gå ut till bilarna och det fanns bara automatbilar kvar till min stora lycka. Halkkörningen var iallafall jätterolig och dom 4 timmarna gick jättefort. Skönt att ha det gjort nu iallafall.




Glad midsommar!

Glad midsommar på er allihopa! Nu har jag semester en vecka, sen blir det jobb resten av sommaren. Woohoo! Ska försöka klämma in lite övningskörning + teori däremellan. Övningskörde faktiskt idag i ösregnet, från Sollentuna och hem. Det gick hyffsat fast jag avskyr rondeller, finns det nåt krångligare eller??

Var det inte midsommar nyss? Vad hände med det här året?





Halkbana 29 juni

Det blir ingen halkbana för mig imorgon, det var tydligen fullt tråkigt nog så jag får gott vänta tills om 2 veckor. Får väl se det positiva, jag hinner förbereda mig mer ;)
Måste boka några fler körlektioner eftersom att dom är slut nu, jag är ju liksom inte en fullfjädrad bilkörare än om man säger så..
Seriöst, jag kommer bli ruinerad av alla dessa kostnader! Dessutom fick jag min sjukhusräkning idag också. Jag hamnade ju på sjukhus förra veckan för att det hade fastnat ett räkskal i min hals så att jag knappt kunde andas. Jag har inte rååååååd med detta!

Måndag

Tjenare mannen! Idag har jag haft körlektion, tränat på att köra i rondeller och sånt. Det börjar gå framåt nu har nog inte så jättemånga steg kvar tills repetition av allt. Jag får se om jag gör halkbanan nu på onsdag, det beror på om det fanns plats för mig men min körlärare skulle ringa och ge besked så vi får väl hoppas att jag får veta imorrn, det är ju sista dagen liksom. Annars blir det den 29 juni, men jag vill gärna göra den så fort som möjligt så att jag har det gjort.

Annars finns det inte så mycket mer att skriva om körkortet, det är bara körkort och jobb som gäller för mig nu. Vill bara ha det förbaskade körkortet i handen så att jag kan komma iväg till USA någongång!


RSS 2.0